01 November 2013

Muzium TUDM


Bangun pagi-pagi di hujung minggu, tiba-tiba abang bagi idea. Jom kita pi Muzium TUDM nak? Sebab tak ada plan dan tak pernah sampai pun ke Muzium TUDM, kami anak beranak pun pergi. Lebih kurang pukul 10 pagi sampai ke sana. (dah macam karangan sekolah lah pulak) Punya banyak bas sekolah yang ada, so, ramai lah budak-budak sekolah yang turut melawat muzium. Masuk percuma sahaja.





 
Muzium ni dah lama dibuka, dari tahun 1980an lagi. Cuma sekarang tempatnya macam kurang dijaga. Kalau masuk dikenakan sedikit bayaran, mungkin kawasan muzium dapat diselenggara dengan baik. Pendapat saya lah. Tapi budak-budak happy jer dapat tengok macam-macam jenis kapal terbang dan helikopter yang ada.
 
Next station :
 
MUZIUM KESENIAN ISLAM.
 
Lawatan sambil belajar untuk family F&F di hujung minggu. hi2.
 

1 comment:

  1. Bestnye jln2...

    Jemput dtg ke blog sy, ada barut&bedung bercorak. Sy jual murah2 aje..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails