24 February 2014

Kek Gula Hangus

Kek Gula Hangus Mama F&F baru siap dikukus.
Tekak tiba-tiba teringin sangat nak makan kek gula hangus. Google resepi, balik rumah, godek2 apa yang patut jadilah kek gula hangus -1st time buat. Dah berbulan buat, baru sempat sharing n3. Hasilnya tidaklah mengecewakan kalau kita buat ikut resepi yang diberi. Cuma yang kecewa nya suami dan anak-anak tidak minat dengan kek gula hangus ini. Mungkin rasanya yang agak padat, ataupun sebenarnya family saya tu dah tak larat nak telan kek yang dibuat oleh saya. Ha2..tau dah. Better buat cekodok ke, jemput-jemput ke, laju jer diaorang habiskan.

Dah boleh potong-potong untuk makan!
Ini kek terakhir dihasilkan time sarat-sarat mengandung 3rd baby. Haritu ada buat apam mekar, yang tu kalau buat kat rumah memang laku sebab anak-anak suka makan. Sekarang mood nak masak pun ke laut dah. Masak yang simple-simple jer untuk makan malam. Kalau tak larat sangat, mintak cuti ihsan masak daripada baba F&F.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails