19 August 2014

Nur Anisah Fittriah

Pantas sungguh masa berlalu. Minggu depan genap 5 bulan Fitri menjadi penyeri keluarga kecil kami. Mama tak sempat nak update blog. 24 jam sehari dengan dikurniakan 3 orang anak, siang bekerja, kat rumah pun bekerja memang rasa tak cukup masa nak buat banyak benda. Alhamdulillah, Fitri membesar dengan sihat. 
Mama abadikan dulu gambar Fitri masa kecil dalam blog 3F ni;)


Usia dalam pantang

Umur Fitri sebulan hingga 3 bulan

Kakak Fina & Kakak Fiqah yang rajin jaga Fitri (ikut mood diorg lah)

Fitri 4 bulan

Makin bambam sebab Fitri juga fully breastfeed macam akak-akaknya dulu. Alhamdulillah, moga dipermudahkan urusan saya untuk capai 1st stage fully bf hingga 6 bulan.


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails