21 May 2012

Teacher's Day, Mother Day, Birthday Party

Khamis lepas ada sambutan Teacher's Day, Mother's Day dan juga Birthday di Taska Nasyrah. Mama Fina tak sempat nak sediakan apa-apa potluck untuk jamuan kali ini. Hanya beli kuih muih di gerai depan Uniten untuk dibawa pada hari tersebut. Juga sedikit cenderahati untuk diberikan pada teacher-teacher Fina di Taska.

Fina sekarang suka pergi Taska.  Bila suruh tukar duduk taska dengan adiknya, terus jawab tak nak. Hari-hari ada sahaja lagu yang dinyanyikan. Eloklah, ada juga peneman saya pergi dan balik kerja setiap hari. Cakap masih pelat, kadang-kadang saya sahaja yang faham Fina cakap apa. Tapi boleh dah bina ayat sendiri. Fina dah tak pakai pampers sepenuhnya sekarang. Malam pun tidur dah tak terkucil.

Dan ini kad sempena Mother's Day dari Fina.

Cantik Fina buat corak background tu kan.



1 comment:

  1. buek background yoo...mama pun buleh...wakakaka!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails