07 November 2010

Cari 'barang'

Semalam kita temankan mama ke Tesco [lagi dan lagi].
Mama cakap nak belikan kita 'sesuatu'.
Sampai berapa kali mama pusing-pusing kat tempat yang sama.
Kejap ambil 'barang' tu, kejap mama letak balik.
Entah apalah yang mama cari.
Pening kita tengok mama.

Selalu kalau ke Tesco tak pernah lagi mama bawa kita
ke tempat ini:-


Sudah tahu kan dimana tempatnya.
Rupanya mama pening nak pilih susu kita.

Mama cakap, mama nak kita minum susu waktu mama pergi kerja.

Lagipun tak lama lagi kita dah dekat 2 tahun.
Dah kena berhenti nen dengan mama.


Mama pilihkan kita susu perisa coklat.
Mama harap kita suka:)
Mmmm..kita NO KOMEN.
Mama tunggu dan lihat je lah.

2 comments:

  1. az.. sibuk cari susu ek.. jap je fina dh bsar kan.. sedih je nengok nak pisah susu nie hehehehe.. mai nk bagi pendapat ni, kalo nk ajar anak minum susu formula lebih baik mulakan dgn susu yg x berperisa atau susu perisa asli.. sebb nnt gg anak cepat rosak kalo try yg ada perisa nie.. macam aleya smpi skrang gg dia masih elok n cantik lagi sbb dh biasakan dia ngan susu perisa asli..

    ini pndapat mai je tau az.. jgn marah yer.. ;)

    ape2pun susu yg terbaik adalah susu badan kan az..

    ReplyDelete
  2. mai : tq 4 sharing info. tak sempat pun fina merasa susu coklat tuh. reject terus.tunggu next trial akan ku cuba petuamu itu..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails