15 July 2010

Diari Mama - Ogos 2010


6th Parenthood Expo 2010
Tempat : Dewan 1 & 2, Tingkat 3, Mid Valley Exhibition Centre (MVEC),Kuala Lumpur.
Tarikh : 20- 22 Ogos 2010
Masa : 10:30pagi - 9:00malam
Masuk adalah PERCUMA


Sejak abang dah habis exam ni, saya dah plan jadual cuti hujung minggu kami sekeluarga di dalam Diari Mama. Motifnya, nak tanda kelendar awal-awal. Takut terlupa tarikh. Bila ada perancangan, senanglah nak pergi jalan mana-mana. Ni, asyik-asyik pi TESCO. Tiap-tiap minggu ke Tesco. Mentang-mentanglah Tesco kat area jalan depan rumah je. Macam tak da tempat lain nak pergi. Kata orang jauh perjalanan, luas pengalaman. Walaupun tak berkesempatan nak melancong ke tempat-tempat yang jauh, bagi saya kalau dapat menghabiskan masa bersama keluarga ke ekspo seperti ini pun dah kira meluaskan pengalaman.
**Baba : Sila masukkan dalam diari baba juga ye :)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails