23 July 2010

Diari Mama Julai 2010

24 Julai 2010 (Sabtu)

~ Tiada perancangan khusus lagi. Nak kemas rumah, nak basuh bilik air, nak cuci dapur, nak lipat baju, kemas almari, pendek kata Sabtu aktiviti untuk housekeeping. Dah settle, petang baru boleh plan nak pegi mana-mana. Dalam hati, macam nak pegi Nilai 3 jer.Nak cari frame dan jam untuk lekat kat dinding rumah.


25 Julai 2010 (Ahad)

~ Pagi nak join SGM di Tasik Cempaka Bangi. First time nak join SGM nih. Nak berkongsi ilmu dengan ibu-ibu lain tentang persediaan BF sempena nak menyambut ramadhan bulan depan. Tengahari pula, ada jemputan kenduri doa selamat jiran sebelah rumah. Selepas tu, nak ke Sri Kembangan pula untuk sambutan besday anak officer kat ofis - Wildan- besday yang pertama. Happy Besday :)



Fina dah sihat, badan dah tak panas lagi. Malam tadi memang kami bertiga tidur nyenyak. Cuma ulser Fina masih belum hilang sepenuhnya. Ubat antibiotik doktor minta beri cukup 5 hari. Berkejar juga 1 rumah nak bagi Fina makan ubat.
Kalau ada kesempatan, nak melawat sahabat karib saya, kak wa di Hospital Putrajaya. Harap-harap lepas operation hari ni, kak wa dikurniakan Allah zuriat sebagai penyeri keluarga. Saya sentiasa mendoakan moga impian kak wa dimakbulkan oleh-Nya. Mungkin ada hikmah atas sesuatu yang berlaku kan kak.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails