23 January 2011

Pandan Sponge Kek

Besday Kak Ya sebenarnya pada bulan depan, pada tarikh yang sama (maklang tersalah bulan daaa...), jadi semalam saya dah siapkan bahan-bahan untuk buat kek besday Kak Ya. Bila buka blog, baca komen kaklong, baru perasan yang tarikh lahir Kak Ya sebenarnya 22hb 2. Aiyakkk, maklang betul-betul tersalah tarikh. Tapi tak apalah, kira ucapan awal in advance sebulan ya:)

Sebab dah plan nak buat kek besday pada awalnya, terus tukar plan buat kek pandan khas untuk baba pula. Abang ni memang tak layan sangat kek coklat. Jenis yang suka kek-kek perasa asli macam pandan, sesuai sangatlah dengan taste nya.

Dah cukup semua bahan, saya sediakan kek sponge pandan 8" ini:)
Dah tinggal separuh baru ingat nak tangkap gambar.
Komen juri : Rasa kek sama macam yang beli kat kedai. Tu pasal kejap jer tinggal separuh kek saya!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails